ΔΤ από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Χτες, στην καρδιά της Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Ημαθία, ο Γιάννης Μανιάτης,  πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποίησε μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Στην Αλεξάνδρεια, κατά τη διάρκεια μιας μαζικής συνάντησης με πολίτες, διεξήχθη μια γόνιμη συζήτηση για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχα την αγροτική πολιτική και την επερχόμενη αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Σημείο αναφοράς ήταν επίσης το πώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα επηρεάσει την περιφερειακή ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών.

Στη Βέροια, σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής  Ημαθίας, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και την ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ για να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Αναλύθηκαν οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το επόμενο Ευρωκοινοβούλιο, με έμφαση στην κοινωνικά δίκαιη πράσινη μετάβαση, τη μετατροπή της Ευρώπης σε μια ανταγωνιστική ψηφιακή οικονομία, τον χειρισμό του μεταναστευτικού και τις γεωπολιτικές προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.

Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στα εθνικά μας θέματα και στην άμεση ανάγκη αξιοποίησης του φυσικού πλούτου της χώρας μας, με στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση από τρίτες χώρες.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις συναντήσεις και εκδηλώσεις, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός γόνιμου διαλόγου για το μέλλον της περιοχής μας και της χώρας μας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Διεύθυνση: Κονίτσης 29,  Βέροια 

Πηγή