Τα… ευχάριστα νέα ότι πλέον ο στόχος για την χρηματοδότηση του νέου ΚΔΗΦ των “Παιδιών της Άνοιξης” στην Πατρίδα Βέροιας είναι πιο κοντά από ποτέ (απομένουν 50.000 ευρώ) ανακοινώνουν με βίντεο που ανάρτησαν στα social media τα “Παιδιά της Άνοιξης”, δίνοντας μάλιστα… ραντεβού για τον Σεπτέμβρη! 

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

📈 Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και πολλά…

🎯 Για την ολοκλήρωση της τελευταίας μας δράσης με τίτλο “Βάλε το αποτύπωμά σου!” απομένουν 50.000 ευρώ, καθώς έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα το ποσό των 130.000 που εκφράζει την επίτευξη του 72,22% του αρχικού μας στόχου που ήταν τα 180.000 ευρώ (ενός έργου με συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει το ένα 1 εκατ. ευρώ). Η συγκινητική αποδοχή αυτής της καμπάνιας από απλούς πολίτες, συλλόγους, επιχειρήσεις έχει ξεπεράσει κάθε φιλοδοξία κάτι το οποίο την καθιστά μακράν την πιο αποτελεσματική φιλανθρωπική εκστρατεία τέτοιου είδους.  

🙏 Αυτή η εντυπωσιακή καθημερινή ανταπόκριση σας μας γεμίζει με δύναμη και πίστη ότι θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε με πλήρη επιτυχία τον απώτερο μας στόχο, την αποπεράτωση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Ημαθίας, για την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των ΑμεΑ του Νομού, με την δική σας τεράστια συμβολή!!!

👉 Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!

Πηγή