ΔΤ από Μητρόπολη Βεροίας: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και οι διακονούντες κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως συγχαίρουν τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχιμ. Δημήτριο Μπακλαγή, ο οποίος ολοκλήρωσε με άριστα τη διδακτορική του διατριβή με τίτλο: «Ο περί Θεού Λόγος στα πρωτοχριστιανικά κείμενα των παύλειων επιστολών – Πρόσληψη και θεολογία».

Το πρωί της Δευτέρας, 22ας Απριλίου, ο π. Δημήτριος υποστήριξε τη διδακτορική του διατριβή μέσω τηλεδιασκέψεως, στην οποία συνδέθηκε και παρακολούθησε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την υποστήριξη και την ανακοίνωση της βαθμολογίας από την επταμελή εξεταστική Επιτροπή συνεχάρη και αναφέρθηκε με λόγους αγάπης στον π. Δημήτριο, ο οποίος, όπως ανέφερε ο Σεβασμιώτατος, παρά τη διακονία και τις υποχρεώσεις του στην ενορία του, στη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως και ιδιαιτέρως στη διοργάνωση του ετήσιου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των Παυλείων, κατόρθωσε να ολοκληρώσει και να υποστηρίξει με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Πηγή