Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024 στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

Ο Αντώνης Μαρτσάκης και το συγκρότημά του έπαιξαν μουσική, ενώ στην αρχή παρουσιάστηκαν χοροί της Κρήτης από τα τμήματα του Συλλόγου (παιδικό, αρχαρίων και επιδείξεων) και ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Στην αρχή της βραδιάς, το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Στέλιος Αλιγιζάκης, ο οποίος ευχαρίστησε για την πραγματικά μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που γέμισαν το μεγάλο κέντρο διασκέδασης, τους επισήμους που παραβρέθηκαν (βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, συνταγματάρχης Χρήστος Κουτσαντάς από την 1η Μεραρχία, αντιδήμαρχος Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος, πολιτευτής ΝΔ Στέλλα Αραμπατζή κ.α.) τους χορηγούς και δωροθέτες, εκπροσώπους από Συλλόγους Κρητικών από άλλες περιοχές και εκπροσώπους άλλων συλλόγων από την Ημαθίας, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που με την άοκνη δράση τους συντελούν στην πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης. Μάλιστα, ενημέρωσε και πως την επόμενη Κυριακή, 21 Απριλίου, ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλό Νάουσας θα διοργανώσει εκδήλωση στο χώρο του μνημείου της Μάχης της Χονδροσούγλας και θα ακολουθήσει γλέντι στην έδρα του Ομίλου. 

Συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο πρόεδρος του συλλόγου ανακοίνωσε πως θα αποδοθούν τιμητικές πλακέτες σε δύο παιδιά του Συλλόγου που εισήλθαν σε ΑΕΙ της χώρας και κάλεσε τις μητέρες τους να τις παραδώσ. Πρόκειται για την Μαρίνα Νταμπακάκη, που πέρασε στο τμήμα Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη και τον Βαγγέλη Στεφανάκη, που πέρασε στο Φυσικό Ιωαννίνων.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Βίντεο από την βραδιά:

Πηγή