ΔΤ από τη ΔΕΥΑ Βέροιας Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γνωστοποιεί στους καταναλωτές και πελάτες της ότι, την Πέμπτη 11 Απριλίου από την ώρα 09:00 έως 17:00 θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού, μεταξύ των οδών  Θεσσαλονίκης, Στρατού, Ρωσοπροσφύγων και Σιδηροδρομικής Γραμμής στη Βέροια και στις οδούς που περιλαμβάνονται από αυτές, λόγω των εργασιών τελικών συνδέσεων με το νέο αγωγό και ακύρωση του παλαιού δικτύου της περιοχής. 

Θα καταβληθεί προσπάθεια όλες οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να δοθεί το νερό γρηγορότερα. 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση. 

Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.  

Απόπειρα εξαπάτησης πελατών από αγνώστους

Σε χθεσινό περιστατικό που έπεσε στην αντίληψη της ΔΕΥΑΒέροιας, άγνωστοι τηλεφώνησαν σε τοπική επιχείρηση λέγοντας ότι είναι δήθεν από τη ΔΕΥΑΒ, ζητώντας τραπεζικούς λογαριασμούς για υποτιθέμενες οφειλές.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) ενημερώνει τους καταναλωτές και πελάτες της, ότι πράγματι κάνει τηλεφωνικές επικοινωνίες με οφειλέτες της και τους ζητά να προσέλθουν στην Υπηρεσία για να τακτοποιήσουν ή να διακανονίσουν τις οφειλές τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητούνται τραπεζικοί λογαριασμοί, κάρτες, κωδικοί ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό τους στοιχείο. 

Όποιος πολίτης δεν νιώθει σίγουρος για κάποια τηλεφωνική επικοινωνία, να ζητήσει το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και το σταθερό του τηλέφωνο για να τον καλέσει ο ίδιος.  

Τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΒ αρχίζουν από 23310788… 

Η επιχείρηση ποτέ δεν επικοινωνεί με απόκρυψη αριθμού. 

Θα πρέπει όλοι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να απομονώσουμε τους απατεώνες!

Πηγή