Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα έως και τις 17 Απριλίου 2024:

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στη Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου.

Το Σάββατο 6 Απριλίου το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγγελοχωρίου θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού εφημερίου της ενορίας, πατρός Δημητρίου Αμπαρλή.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, όπου στο τέλος θα ομιλήσει ο Ιερομόναχος Βενέδικτος Νεοσκητιώτης.

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 7 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου στο τέλος θα ομιλήσει ο Ιερομόναχος Βενέδικτος Νεοσκητιώτης.

Την Τρίτη 9 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. στα προπύλαια του Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα υποδεχτεί τον Τίμιο Σταυρό από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου μετά του Παρακλητικού Κανόνος του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το διάστημα από 10 έως 17 Απριλίου κατόπιν προσκλήσεως θα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει στην εις Επίσκοπο χειροτονία του εψηφισμένου Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου Παπαζαφειροπούλου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Πηγή