Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Δικτύου Δήμων με Ποτάμια συμμετέχει ο Δήμος Βέροιας, καθώς ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Δικτύου κατά τη διάρκεια των εργασιών της ετήσιας τακτικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024.

Πρόεδρος εξελέγη ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων, Παναγιώτης Ντιντής, αντιπρόεδρος ο Κώστας Αργυρόπουλος, πρόεδρος ΔΕΥΑ Λάρισας, γραμματέας, ο Σάββας Μελισσόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, ταμίας ο Δημήτρης Καραμάνης, Δήμαρχος Λεβαδέων και μέλη οι: Κώστας Γραμμένος (αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας), Γιώργος Κάκαρης (σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας), Παναγιώτης Σβερώνης (αντιδήμαρχος Δήμου Καρδίτσας).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνέλευσης, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας στη βάση της χρήσης της τεχνολογίας για την προστασία της φύσης και ειδικότερα των ποταμιών. Επίσης στη σύσκεψη υπογραμμίστηκε η συμβολή του Πράσινου Ταμείου στην επικείμενη έμπρακτη στήριξη προς το Δίκτυο, μέσω των επερχόμενων μέτρων ειδικής στόχευσης για κατηγορίες ΟΤΑ.

Πηγή