Δ.Τ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος,  αποτελούμενο από τους κ.κ. Ταχματζίδη Δημήτριο – Αναπληρωτή Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε., Φωτόπουλο Νικόλαο-Γ. Γραμματέα Γ.Σ.Ε.Ε., Καραγεωργόπουλο Δημήτριο – Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Γ.Σ.Ε.Ε., Σιάκο Κωνσταντίνο – Μέλος Διοίκησης Γ.Σ.Ε.Ε. και Πρόεδρο Ε.Κ. Φλώρινας και Κωνσταντίνου Δέσποινα  – Μέλος Διοίκησης Γ.Σ.Ε.Ε. και Πρόεδρο Ε.Κ. Κατερίνης, στην πόλη μας.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε στις 11:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας (Ο.Ε.Β.Β.), με φορείς της πόλης μας και κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε πως η ακρίβεια είναι ένα θέμα που απασχολεί όλους τους κλάδους της χώρας και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ουσιαστικά μέτρα και όχι με ημίμετρα και οικονομικά πακέτα παροχών.

Παράλληλα μοιράστηκε έντυπο πληροφοριακό υλικό σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την μαζική και ενωτική συμμετοχή στην προγραμματισμένη Γενική Απεργία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, στις 17 Απριλίου 2024.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας, στο γραφείο του, οπού και κατατέθηκε ψήφισμα συμπαράστασης, με την δέσμευση του ότι θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Στις 18:00 παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας προς τα Μ.Μ.Ε. της πόλης, όπου και  παρευρέθηκαν Πρόεδροι και μέλη Πρωτοβάθμιων Σωματείων που ανήκουν στην δύναμη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας.

Κεντρικό θέμα της συνέντευξης τύπου, η Γενική Απεργία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, στις 17 Απριλίου 2024, με κεντρικό σύνθημα « η ΑΚΡΙΒΕΙΑ στο Θεό οι ΜΙΣΘΟΙ στα Τάρταρα. Θέλουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. Θέλουμε ΠΙΣΩ τις ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ μας ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και τα ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.»

Πηγή