Δ.Τ. Στην πρώτη συνεδρίαση της εκλεγμένης νέας Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, έγινε εκλογή του Συντονιστή/στριας, Αν Συντονιστή/στριας και της Γραμματείας της Ν.Ε. Όπως τόνισε ο Προέδρος της συνεδρίασης Καραγιάννης Αντώνης, αυτό που χαρακτήρισε την χθεσινή διαδικασία ήταν το κλίμα συντροφικότητας, αλληλεγγύης και συναίνεσης σε μια δύσκολη συγκυρία ανασυγκρότησης και αναδιάταξης του Κόμματος. Η ανανέωση της Ν.Ε άγγιξε το 50% και  τηρήθηκαν ολες οι καταστατικές προβλέψεις για την ποσόστωση φύλλου. Η είσοδος νέων ανθρώπων στο ανώτερο καθοδηγητικό όργανο του Κόμματος για τον Νομό Ημαθίας, είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα που στέλνει αυτή η Ν.Ε.

Ευθύνη της νέας Ν.Ε και του Συντονιστή της, είναι το επόμενο διάστημα, πριν από τις Ευρωεκλογές, να σαρώσουν ολο το Νομό, να έχουν επαφές με συλλογικότητες, θεσμικούς φορείς, υπηρεσίες, να ακούσουν και να καταγράψουν τα προβλήματα του κόσμου, να προτείνουν δράσεις, να σταθούν δίπλα στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους τους συνταξιούχους τους μαθητές και τους φοιτητές, να γίνουν η φωνή του κόσμου που νοιώθει ανήμπορος και πλήττεται από την ακρίβεια, το αίσθημα ανασφάλειας, την έλλειψη δικαιοσύνης, την κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και των δημόσιων υποδομών του Κράτους.

.Η σύνθεση της Ν.Ε όπως προέκυψε από την εκλογική διαδικασία είναι:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΑΝΑΠΛ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΚΛΕΤΣΙΔΗ ΦΕΝΙΑ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΑ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕ ΙΝΤΖΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΝΙΚΗ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕ ΦΡΑΓΚΟΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΑΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΠΑΔΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΕΠΕΛΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΣΑΖΑΚΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΣΑΡΑΝΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΣΤΑΚΤΑΡΗ ΓΙΩΤΑ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Οι εσωκομματικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν και με την ανάδειξη συντονιστών σε 11 Ο.Μ, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή