Το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημαντικό πεδίο της Πολιτικής Προστασίας, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας, & Θράκης, Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη.

Στη ενημερωτική και θεσμική συνάντηση στο Δημαρχείο Βέροιας, παρόντος του Πολιτικού Προϊσταμένου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Στάθη Κελεσίδη, υπογραμμίστηκε η καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Π.Υ. σε όλα τα ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης εκτάκτων αναγκών.

Ο κ. Βοργιαζίδης διαβεβαίωσε πως ο Δήμος στέκεται πάντα αρωγός στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσφέρει στην κοινωνία με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή