Δελτίο τύπου από την Ε.Ρ.Β.Α.Ν.: Tην Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο εκδηλώσεων “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ” στη Μελίκη Ημαθίας, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2024 της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Βέροια Αλεξάνδρεια Νάουσα με τη συμμετοχή μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ Χαράλαμπος Τσαγκαλίδης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της Ε.Ρ.Β.Α.Ν. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο της Ενώσεως. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και η Ε.Ρ.Β.Α.Ν να συνεχίσει δυναμικά το έργο της με την εθελοντική  προσφορά της στο τομέα ραδιοεπικοινωνιών άλλα και την γενική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο όπου αυτή χρειάστηκε.  

Τέλος ο Πρόεδρος κ. Τσαγκαλίδης Χαράλαμπος ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του τμήματος πολιτικής προστασίας Π.Ε. Ημαθίας  κ.  Κωνσταντίνο Βεργώνη και τον προκάτοχο του κ. Γεώργιο Μπαρμπαρούση που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο συνάδελφος SY 2 DZY.

Την κοπή πίτας ακολούθησε γεύμα και γλέντι με χορό.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου και της προσφοράς της Ε.Ρ.Β.Α.Ν.             

Ο  Πρόεδρος, SV 2 JQA, Χαράλαμπος Τσαγκαλίδης.

O  Γραμματέας, SV 2 OHA, Αβραάμ Νερκίζογλου.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή