Δελτίο Τύπου από τη Ν.Ε. Σύριζα – ΠΣ Ημαθίας: Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης ωμά και απροκάλυπτα αποκάλυψε το σχέδιο της πλήρους κατάργησης κάθε έννοιας δωρεάν δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά την ψήφιση των απογευματινών εξωτερικών ιατρείων, επί πληρωμή, στα νοσοκομεία φέρνουν νομοσχέδιο για απογευματινά χειρουργεία και λοιπές επί πληρωμή ιατρικές πράξεις μέσα στα νοσοκομεία.

Καταργούν την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών με έξοδο τους στα ιδιωτικά θεραπευτήρια χωρίς περιορισμό και επιτρέπουν την είσοδο των ιδιωτών γιατρών στα Δημόσια νοσοκομεία.

Αν κρίνουμε και την αύξηση της τιμής των γενόσημων φαρμάκων μέχρι και 80% τότε θα αντιληφθούμε ότι ο Έλληνας πολίτης θα βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη.

Η δωρεάν περίθαλψη είναι υποχρέωση του Κράτους προς τους πολίτες του!

Το ΕΣΥ, με όλα τα προβλήματα του, ήταν μια κατάκτηση της Ελληνικής κοινωνίας

που θα έπρεπε να το διαφυλάξουμε και να το αναπτύξουμε ιδιαίτερα μετά την πανδημία.

Η κοινωνία και τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να σταθούν απέναντι σε αυτά τα σχέδια κατεδάφισης του ΕΣΥ.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή