Κορυφώνουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους ενόψει της καθόδου στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν με παρουσία που θα φτάσει στο Σύνταγμα.

Όπως μάλιστα αναφέρουν σε ανακοίνωση οι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας θα στείλουν στην Αθήνα πάνω από δέκα τρακτέρ που θα αναχωρήσουν την Δευτέρα το μεσημέρι.

Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024 προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού, ενώ κοντά τους βρέθηκαν και οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών Ημαθίας, με τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Σαμαρά και μέλη να προσφέρουν φρούτα στους αγρότες, ενώ επέδωσαν και ψήφισμα μέσα από το οποίο εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγροτικό κόσμο, θεωρώντας πως ο δικός τους κλάδος είναι σε άμεση συνάρτηση με τους παραγωγούς.

Στο σημείο βρέθηκαν και άντρες του ΑΤ Αλεξάνδρειας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή κείμενο – φώτο: anepikairos.gr

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή