Αρχική Ροή Ειδήσεων Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για όργανα των Ν.Ε.

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για όργανα των Ν.Ε.

Δελτίο Τύπου από Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας: Η Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ αποφάσισε την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών για Ν.Ε και συντονιστικά Ο.Μ. Οι εκλογές θα γίνουν 2 εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή του Συνεδρίου. Με τον τρόπο αυτό θα είναι δυνατή τόσο η φυσική όσο και η ψηφιακή δυνατότητα ψήφου με αδιάβλητο τρόπο. Σημειώνεται ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν τα μέλη που γράφτηκαν μέχρι 3/2/2024. 

Η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί ενώ το σύνολο του κόμματος επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά (μεταξύ αυτών και η Ν.Ε Ημαθίας) πολλές οργανώσεις δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στη πολύ μεγάλη προσπάθεια και αιτήθηκαν παρατάσεως είτε ως προς την υποβολή υποψηφιοτήτων είτε ως προς την διαδικασία των εκλογών (ιδίως από τις νησιωτικές μας οργανώσεις).Οι εκλογές για το Συνέδριο, οπου αυτό απαιτείται θα διεξαχθούν κανονικά.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή