Ανακοίνωση του ΚΚΕ Ημαθίας:  Με  την  επίσκεψή  του   στο  μπλόκο  της Κουλούρας  ο  πρόεδρος  του  ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης ήρθε να επιβεβαιώσει  ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την  επίλυση  των  προβλημάτων των βιοπαλαιστών αγροτών βρίσκεται πολύ μακριά από τα δίκαια αιτήματα των  κινητοποιήσεών τους, υπερασπιζόμενος με θέρμη μάλιστα την Κοινή  Αγροτική  Πολιτική  της ΕΕ. 

Το  ΠΑΣΟΚ, όπως και η  κυβέρνηση  της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ  αλλά και τα υπόλοιπα αστικά  κόμματα, πίνουν νερό στο  όνομα  της ΕΕ, της ΚΑΠ, που  οδηγούν  με μαθηματική  ακρίβεια  στο ξεκλήρισμά τους.

Είναι  εκείνοι  που  ψήφισαν τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ  και της ΕΕ  τον Οκτώβρη  του  2020 στο  Ευρωκοινοβούλιο όπως και  την περιβόητη “πράσινη ανάπτυξη” που  οδήγησε  στην  εκτόξευση  των τιμών  στην  ενέργεια.

Οι  βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά  στρώματα  συνολικά   στο  νομό  μας, δεν  μπορούν  να προσδοκούν  τίποτα  από αυτούς. Έναν δρόμο  έχουν. Αυτόν της οργάνωσης  και  συνέχισης του αγώνα ενισχύοντας και στην Ημαθία τις  αγωνιστικές  κινητοποιήσεις σε συμπόρευση  με το  ΚΚΕ.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή