ΔΤ: Ο Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας (Σύλλογος Τριτέκνων) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας, όντας ζωντανοί οργανισμοί στην κοινωνία και εκπροσωπώντας τις οικογένειες, εγγεγραμμένα μέλη τους δεν ξεχνούν την προσφορά. 

Ως εκ τούτου οι δύο Σύλλογοι έχοντας ομοειδείς ανάγκες κα με το βλέμμα συνολικά στραμμένο στην κοινωνία, ξεκινούν την δράση συγκέντρωσης χρημάτων (ελάχιστο χρηματικό ποσό 1000 ευρώ), με απώτερο στόχο να δωριστούν στα παιδιά της Άνοιξης για την ολοκλήρωση της ανέγερσης και της λειτουργίας του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας, βάζοντας το αποτύπωμα τους τόσο οι τρίτεκνες όσο κι οι πολύτεκνες οικογένειες.

Καλούμε:

Όλα τα εγγεγραμμένα ή μη μέλη των συλλόγων μας αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη που θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών της άνοιξης με όποιο ποσό επιθυμεί και μπορεί, να προσέλθει σε τόπο και χρόνο ως περιγράφονται παρακάτω.

ΤΟΠΟΣ και ΧΡΟΝΟΣ συγκέντρωσης των χρημάτων:

Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ν. Ημαθίας.

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου γραφείο 08 της Α’ στάθμης του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς

Τ.Κ. 59132

Τηλέφωνο:2331200333

Email: info@3teknoi-imathias.gr

Ώρες λειτουργίας γραφείου:  Κατόπιν εβδομαδιαίας ανακοίνωσης στο site και στο facebook του Συλλόγου. 

Επιπρόσθετη καθημερινή εξυπηρέτηση, Κεντρικής 5 Βέροια 1ος όροφος, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:00 πμ – 18: 00 μμ.

Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας

Νέα Διεύθυνση: Εμ. Παπά 26, Βέροια

Τ.Κ. 59131

Τηλέφωνο: 2331025029

Email polyteknoi.imathias@gmail.com

Ώρες λειτουργίας γραφείου: Από Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00π.μ.- 14:00 μ.μ. και απόγευμα Πέμπτη 18:00 μ.μ.- 20:00μ.μ.

*Τις μέρες και ώρες που είναι κλειστό το γραφείο, λειτουργεί τηλεφωνητής με ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα του Συλλόγου.

Όλοι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή