Με αυξημένη παρουσία δημοτικών συμβούλων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων συνεδρίασε για πρώτη φορά, σε τακτική συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση έλαβαν τον λόγο αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτήτων και σε γενικές γραμμές η διαδικασία κύλισε χωρίς εντάσεις. 

Από το πρώτο “κανονικό” συμβούλιο διαπιστώσαμε ωστόσο ότι χρειάζεται αρκετή… δουλειά για να βρουν τον “βηματισμό” τους τα μέλη των παρατάξεων της μειοψηφίας, τα οποία – πλην των επικεφαλής Παλουκίδη και Κορωνά και τον Θ. Θεοδωρίδη – είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στα δημοτικά δρώμενα. 

Με πολύ καλό… βαθμό περνάει ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος – αν και ήταν γενικά χαλαρός στην διαδικασία – την κράτησε στα προβλεπόμενα όρια και όπου χρειάστηκε έβαλε “φρένο” σε διαφαινόμενες παρεκκλίσεις από την διαδικασία. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνεδρίαση:

Στο πρώτο μέρος (μέχρι το 1:31:00) είναι η συζήτηση προ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης και στον δεύτερο μέρος (από το 1:31:00 και μετά) τα έκτακτα και τακτικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή