ΔΤ από Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας: Εκδόθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα επίσημα αποτελέσματα και ο πίνακας κατάταξης των σωματείων που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ Ανδρών-Γυναικών 2023, το οποίο είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης στις 11 και 12 Μαΐου.  

Στον πίνακα αυτόν, το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας φιγουράρει στην εξαιρετικά τιμητική 5η θέση σε σύνολο 44 αθλητικών σωματείων ΑμεΑ από όλη τη χώρα. Η κατάταξη έγινε με βάση τον αριθμό των χρυσών μεταλλίων και το “Εν Σώματι Υγιεί” με 7 χρυσά σε σύνολο 9 μεταλλίων (και 6 πανελλήνιων ρεκόρ) που κατέκτησε κατετάγη στην 5η θέση, η οποία του δίνει και τον τίτλο του καλύτερου επαρχιακού σωματείου Στίβου ΑμεΑ για το 2023! Να θυμίσουμε ότι στον αντίστοιχο πίνακα κατάταξης του 2022, το σωματείο μας ήταν στην 6η θέση και ήταν το 2ο καλύτερο επαρχιακό σωματείο!  

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία του σωματείου μας που έρχεται να επιβεβαιώσει την αυξανόμενη ανοδική πορεία και δυναμική του. Όπως εύστοχα έχει αναφερθεί, το “Εν Σώματι Υγιεί”, λειτουργεί με πολύ υψηλά στάνταρ και φιλοσοφία εφάμιλλη με μεγάλα αθλητικά κλαμπ του εξωτερικού.

***

Πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση του “Εν Σώματι Υγιεί”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, η 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του “Εν Σώματι Υγιεί” που φέτος έγινε με φυσική παρουσία πρώτη φορά μετά την πανδημία. 

Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του νέο ΚΔΑΠ μεΑ “Αγκαλιάζουμε”, Πιερίων 79Α στη Βέροια και υπήρχε η δυνατότητα “δια περιφοράς” παρουσίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom Meetings, για τα μακρινά μέλη, όπως ορίζεται τόσο από τον αθλητικό νόμο όσο και από το Καταστατικό του σωματείου. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη του “Εν Σώματι Υγιεί”, αφού όλοι ήταν οικονομικά τακτοποιημένοι. Η συμμετοχή των μελών έφτασε το 71%. Τις εργασίες της Γ.Σ. χαιρέτισε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του η Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία εξήρε το έργο του σωματείου. 

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε το Διοικητικό και Αγωνιστικό έργο της χρονιάς που μας πέρασε, καθώς και τα οικονομικά στοιχεία τα οποία ομόφωνα εγκρίθηκαν από το Σώμα (Οικονομικός Απολογισμός παρελθόντος έτους, Έκθεση Ε.Ε. και Προϋπολογισμός 2024), ενώ έγιναν και διάφορες ανακοινώσεις προς τα μέλη και αναφορά προς τις μελλοντικές δράσεις.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή