Η ορκωμοσία του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, των 35 δημοτικών συμβούλων Βέροιας, καθώς και τον Συμβούλων και προέδρων των Κοινοτήτων του Δ. Βέροιας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας. 

Στην αρχή της τελετής πραγματοποιήθηκε δέηση από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα και ακολούθησε η ορκωμοσία του Δημάρχου Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδης. Στη συνέχεια, στην σκηνή του Χώρου Τεχνών ανέβηκε η πλειοψηφία των αιρετών του Δήμου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, για την ορκωμοσία από τον Μητροπολίτη και, τέλος, τελέστηκε η πολιτική διαβεβαίωση τριών αιρετών. 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, πριν τον πολιτικό όρκο, έκανε σύντομη ομιλία ο Μητροπολίτης, τονίζοντας την τιμή, αλλά και την ευθύνη που έχει η επανεκλογή του κ. Βοργιαζίδη στη θέση του Δημάρχου, ευχόμενος παράλληλα να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία Μητρόπολης και Δήμου. 

Στη συνέχεια, αφού μεσολάβησε ο πολιτικός όρκος, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων της μειοψηφίας, Κώστας Παλουκίδης, Θεόφιλος Κορωνάς και Παναγιώτης Χατζησάββας

Τέλος, όλοι οι αιρετοί υπέγραψαν το σχετικό πρωτόκολλο ορκωμοσίας εις διπλούν και όλοι οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να κεραστούν το παραδοσιακό κέρασμα της Βέροιας, τσίπουρο και λουκούμι, στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών. 

Πατήστε στην εικόνα για πλούσιο φωτορεπορτάζ


(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή