Τον προστάτη του Άγιο Στυλιανό, τίμησε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στο Ναό Αγ. Αναργύρων Βέροιας. 

Ο Όμιλος που από το 1964 φροντίζει παιδιά και τις οικογένειές τους που είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της φτώχειας τίμησε τον Άγιο Στυλιανό, προστάτη των παιδιών, με την παρουσία του και αρτοκλασία στους Αγ. Αναργύρους Βέροιας, όπου υπάρχει εικοναστάσι με την εικόνα του, ενώ στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση σε πιτσαρία της πόλης στους υποστηρικτές του έργου του. Στην εκδήλωση του Ομίλου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι 4 βουλευτές της Ημαθίας (Βεσυρόπουλος, Μπαρτζώκας, Τσαβδαρίδης, Κοτίδης), η αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων Συρμούλα Τζήμα – Τόπη, ο πρόεδρος του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Βέροιας Κώστας Σαμανίδης κ.α.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ομίλου “για άλλη μια φορά υπήρξε ανταπόκριση από την κοινωνία της Βέροιας που αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού, ενισχύει με τη συνδρομή και δωρεές του το ταμείο του, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που οι περισσότεροι σήμερα αντιμετωπίζουν”.

Λίγο πριν τις γιορτές το έργο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού κορυφώνεται, προκειμένου να σταθμούν δίπλα σε περισσότερες από 50 οικογένειες, προσφέροντάς τους τα βασικά αγαθά, ώστε τα Χριστούγεννα να είναι, για όλους και χωρίς αποκλεισμούς, μέρες αγάπης.

Όσοι θα ήθελαν να ενισχύσουν και να στηρίξουν το έργο του Ομίλου, προσφέροντας τρόφιμα, οικονομική βοήθεια και παιχνίδια, μπορούν να επικοινωνήσουν κάθε Δευτέρα – Τετάρτη  από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι και Πέμπτη απόγευμα από τις 17.00-19.00 στο τηλέφωνο: 23310 22676.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή