ΔΤ: ΣΕΑ ΑΓΑΠΗ- ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ 21η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Σας προσκαλούμε στην άφιξη της “ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελιάς σε συνεργασία με τον σύλλογο Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8 το απόγευμα.

Η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει 7 το απόγευμα από το Ρολόι και θα καταλήξει στην πλατεία Ελιάς. Θα ακολουθήσει τελετή με την συμμετοχή των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και της παιδικής χορωδίας του Δήμου Αλεξάνδρειας « ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ».

Φέρτε τα παιδιά σας για να γνωρίσουν τον εθελοντισμό και την Αιμοδοσία μέσα από τον αθλητισμό. Ενισχύουμε τον Εθελοντισμό – δίνουμε ζωή στον συνάνρθωπο!!

Σας περιμένουμε όλους

Το ΔΣ του συλλόγου

ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή