Την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό “Ισχυρός Δήμος” του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Κώστα Παλουκίδη ανακοίνωσε η Αλίνα Μαυρόπουλου, υπάλληλος του Επιμελητηρίου Ημαθίας και με σπουδές στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

Η Αλίνα, ιδιαίτερα αγαπητή στον επιχειρηματικό κόσμο της Ημαθίας, αφού για πολλά χρόνια την γνωρίζουν μέσα από την εργασία της στο Επιμελητήριο, κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην πολιτική ζωή ως υποψήφια, ωστόσο για πολλά χρόνια είναι ενεργή πολίτης, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. 

Με δύο πτυχία και ούσα μεταπτυχιακή φοιτήτρια, αλλά και με τόσα χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε θέματα επιχειρήσεων, η ένταξη της Αλίνας Μαυροπούλου ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Βέροιας αποτελεί σίγουρα μια “δυνατή” επιλογή του Κώστα Παλουκίδη. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή