Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας: Με σταθερό ρυθμό προχωρά ο προγραμματισμός των τεχνικών έργων στον Δήμο Βέροιας. 

Χωρίς καθυστερήσεις και παρεκκλίσεις, βάσει των χρονικών προσδιορισμών και με γνώμονα τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποιούν τις απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση δεκάδων έργων υποδομής στο πολεοδομικό συγκρότημα και στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Βέροιας.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τη σύμβαση «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας» προϋπολογισμού 2.192.000,00 € και σύμφωνα με απόφαση της Συνεδρίασης 17 της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε ανάδοχος για τα έργα:

«Συντήρηση Κοινοχρήστων και Κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας»

«Ενδοδημοτική οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας»

Παράλληλα στη φάση πριν την υλοποίηση βρίσκονται σημαντικά έργα για την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη του τόπου όπως:

«Προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Δήμο Βέροιας»

 «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Δοβρά» 

 «Κατασκευή πεζοδρομίου Διαβατού» 

 «Αντικατάσταση στέγης σε κτίριο του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και διαμόρφωση εσωτερικών χώρων» 

«Αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Μακροχωρίου, Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγ.Μαρίνας του Δήμου Βέροιας»

 «Λύσεις Καινοτομίας για την ανάδειξη της Βεργίνας ως ιστορικού χώρου».

 «Προμήθεια σε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων των Δημοτικών σχολείων Ασωμάτων, Ν.Νικομήδειας, Τριποτάμου και Αγ.Γεωργίου».

«Η συνεχής παρουσίαση και εκτέλεση έργων υποδομής στον Δήμο Βέροιας προέρχεται από συνεχή δουλειά των υπηρεσιών και κύρια πηγή πόρων τα χρηματοδοτικά εργαλεία από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Προχωρούμε στην υλοποίηση ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης για την πόλη μας με μικρά και μεγάλα έργα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις» σημειώνει ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή