Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δράση με Γνώση” του Κώστα Βοργιαζίδη θα είναι ο δικηγόρος Μιχάλης Χασιώτης

Σε σχετική του δήλωση ο κ. Χασιώτης αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου για πρωτη φορά ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας στο πλευρό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και του συνδυασμού ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ.

Πρώτιστο μέλημά μου, να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο, πρώτα στα μάτια των πολιτών της και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της. Για έναν τόπο εύφορο, με τεράστια ιστορία και σπάνια φυσική, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, να συνεχίσω να νιώθω περήφανος και να συμβάλω στο να ενισχυθεί ή ακόμα και να γεννηθεί το συναίσθημα αυτό στη συνείδηση των συμπολιτών μου. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξή μου για τα όνειρά τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογό τους.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή