ΔΤ: Το ΚοιΣΠΕ Ημαθίας «Δεσμός» συμμετέχει στη σημερινή (6/7) μεγάλη συναυλία της Ελένης Βιτάλη, στο Θέατρο Άλσους  Παπάγου στη Βέροια, αναλαμβάνοντας με τις υπηρεσίες του κυλικείου του, να σας δροσίσει, προσφέροντας σας ανταγωνιστικές υπηρεσίες, με σκοπό να συμβάλλει στην αποκατάσταση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, προσφέροντάς τους εργασία, καθώς και μεριμνώντας δραστικά για την θεραπευτική υποστήριξή τους.

Στο οργανωμένο κυλικείο θα βρείτε, σε πολύ προσιτές τιμές, μπύρες, αναψυκτικά και σνάκς που να συνοδέψουν ευχάριστα την παραμονή σας.

Απολαύστε απόψε μια συναυλία-γιορτή στο θέατρο Άλσους , με την μοναδική ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, η φωνή της οποίας έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι, στηρίζοντας παράλληλα το κοινωνικό έργο του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή