Δελτίο Τύπου: Μέχρι την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής  κ. Νίκος Τσιαμήτρος, θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες του Νομού.

Έτσι συνεχίζοντας την περιοδεία του στα χωριά της Ημαθίας, επισκέφτηκε τα χωριά Άγιος Γεώργιος, Ζερβοχώρι και Στενήμαχο, όπου οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη. Ο κ. Τσιαμήτρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Από την δική του πλευρά, ο υποψήφιος βουλευτής, αρχικά τους ευχαρίστησε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και στην συνέχεια τους ανέφερε το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ στον αγροτικό τομέα, κάτι που ενδιαφέρει περισσότερο τους κατοίκους των χωριών της Ημαθίας. Επίσης ο κ. Τσιαμήτρος τους διαβεβαίωσε πως με την εκλογή του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βγει η Ημαθία στο προσκήνιο, ένας τόπος που του αξίζει μόνο η ευημερία και η προκοπή των νοικοκυριών!!!

Την Πέμπτη στη Βέροια ανοιχτή συνάντηση του Νίκου Τσιαμήτρου με τους πολίτες

Σας προσκαλώ την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 20:30, στην πιτσαρία «Παπαγάλο» στη Βέροια για να γνωριστούμε και να κάνουμε μία ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του τόπου που μας απασχολούν.

“Η Ημαθία στο Προσκήνιο”

Νίκος Τσιαμήτρος

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή