Δελτία Τύπου από τον υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα:

Τάσος Μπαρτζώκας: Η νεολαία γεμίζει τα μαγαζιά για χάρη του!

Κατάμεστο από νεολαία ήταν χτες, Κυριακή, το Scandal στη Μελίκη, η οποία υποδέχτηκε τον Υποψήφιο Βουλευτή με ενθουσιασμό, δηλώνοντας τη φανατική στήριξη, στο πρόσωπό του.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε ανάμεσα σε νέους και νέες, οι οποίοι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, νίκης του υποψήφιου Βουλευτή, αλλά και νίκης της Νέας Δημοκρατίας, με δυνατό παλμό, αποδεικνύοντας ότι στοιχίζονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα του.

Για άλλη μια φορά, ο Τάσος Μπαρτζώκας πλημμύρισε από έντονα συναισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης, αποκαλώντας τα νέα παιδιά «οικογένεια του» και το μέλλον τους, σκοπό της πολιτικής του δραστηριότητας. Οι παρευρισκόμενοι έκαναν κυριολεκτικά «χαμό», δίνοντας ένα δείγμα του τι ακολουθεί αυτή την εβδομάδα και του τι έχει να γίνει την Τρίτη στις 9 μ.μ, στην προεκλογική ομιλία του Τάσου Μπαρτζώκα, στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, λέγοντας ότι «η Μελίκη είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και οι άνθρωποι της είναι η καρδιά μου και η πυξίδα μου»!

Τάσος Μπαρτζώκας: Μαζί με τους αγρότες για ένα νέο ξεκίνημα!

Με μεγάλη αποδοχή πλήθους, κυρίως, αγροτών έγινε δεκτός ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Νεόκαστρο, στον Παλαιό Πρόδρομο, στην Αγκαθιά, στην Αγία Τριάδα, στην Τριλοφιά και στην Κυψέλη, ανανεώνοντας εκ νέου το «συμβόλαιο αλήθειας» και υποσχόμενος ένα νέο ξεκίνημα για τον αγροτικό κόσμο, όπου η Νέα Δημοκρατία θα τους θέσει στο επίκεντρο, της πολιτικής της.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής έγινε αποδέκτης των ευχαριστιών, των συγκεντρωμένων πολιτών, οι οποίοι του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, για τον αυθεντικό τρόπο εκπροσώπησής τους. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν «είσαι πάντα εδώ για εμάς, λέγοντας πάντα την αλήθεια και όχι λόγια ψεύτικα, λόγια εντυπωσιασμού».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι οι πρωτοβουλίες του, για την στήριξη των αγροτών θα ενταθούν, με την ανανέωση της θητείας του, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει δυναμικά «την αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ και την οριστική λύση στις αρδευτικές ελλείψεις».

Οι παρεβρισκόμενοι ξεχώρισαν τις παρεμβάσεις του για την γέφυρα «Κρασοπούλι», το νέο αρδευτικό αγωγό στη Μελίκη και όλες τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του, που έθεσαν την Ημαθία και τους αγρότες σε πρώτο πλάνο, δηλώνοντας ότι τον στηρίζουν και ότι είναι «μαζί του στο σήμερα και στο αύριο»!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή