Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεών της με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ημαθίας, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας (με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Φανή Γιωτάκη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιο Σουροβίκη.

Η υποψήφια βουλευτής (δικηγόρος κι αυτή) είχε μια εκτενή συζήτηση για τα φλέγοντα ζητήματα του δικηγορικού κλάδου και ενημέρωσε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για οικονομικά & θεσμικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν υπέρ των δικηγόρων, για τα προβλήματα με το Κράτος Δικαίου εξ αφορμής της υπόθεσης των υποκλοπών ενώ η ίδια ενημερώθηκε από τον κ. Σουροβίκη για θέματα που απασχολούν τον κλάδο στην Ημαθία.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις 

Στην τηλεοπτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ήταν προσκεκλημένη η Φανή Γιωτάκη, δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την Κυριακή 7 Μαΐου για την τρέχουσα επικαιρότητα, τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023 η Φανή Γιωτάκη συμμετείχε σε πάνελ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού  ANT1.

Δείτε το βίντεο 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή