ΔΤ: Κοντεύει να περάσει ένας χρόνος από την τελευταία δέσμευση για τη μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στις εγκαταστάσεις της “Αμάλθεια Α.Ε.”.

Ήταν Ιούλιος του 2022, όταν κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε εν χορδαίς και οργάνοις τις εγκαταστάσεις στον κόμβο της Κουλούρας, όπου «επισφραγίστηκε», μας είχαν πει τότε, η μεταφορά του Τελωνείου, με παράλληλη ιεράρχηση των επόμενων βημάτων για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Έκτοτε, δεν έχει ιεραρχηθεί απολύτως τίποτε, δεν έχει γίνει ούτε ένα βήμα εμπρός. Ήταν φανερό ότι επρόκειτο για ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα σε βάρος των πολιτών της Ημαθίας, διότι και τότε κυριαρχούσαν στην επικαιρότητα σενάρια πρόωρων εκλογών, που τα απίθανα λάθη της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετέθεταν συνεχώς και πιο πίσω. Φευ!

Οι πολιτικές Μητσοτάκη για την Κουλούρα παίρνουν τον αντίστοιχο βαθμό, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της Οικονομίας και της Κοινωνίας. Κουλούρια! Τέσσερα χαμένα χρόνια για τη χώρα. Ας φροντίσουμε όλοι να είναι τα τελευταία.

Αντώνης Μαρκούλης

υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή