Ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας το πρωί του Μ. Σαββάτου (15/4/2023) βρέθηκε, για ακόμη μία φορά, στην λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ κόσμο, παραγωγούς – εμπόρους και καταναλωτές.

Σε κείμενο που ανάρτησε περιγράφει την επίσκεψη, ωστόσο το “κλίμα” το περιγράφουν καλύτερα οι φωτογραφίες, με τα “ζεστά” χαμόγελα απέναντί του. Ο καθένας με τις… δημοσκοπήσεις του, άλλοι με τα… στατιστικά και άλλοι με τα… χαμόγελα (ενίοτε και με τις δύο μεθόδους!). 

Δείτε τι έγραψε ο Ημαθιώτης βουλευτής της ΝΔ:

Σήμερα το πρωί, στη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας!

Μυρωδιές, προϊόντα ποιότητας και πραγματικού μόχθου, ανταγωνιστικές τιμές και ζεστά χαμόγελα!

Περπάτησα σήμερα όλη τη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας και είχα την ευκαιρία να σφίξω χέρια του πραγματικού κόπου! Μέσα από τον ειλικρινή διάλογο με τους παραγωγούς και τους πελάτες, είχα την αυθεντική εμπειρία της αυθόρμητης και ειλικρινούς επαφής! Έσφιξα σκληρά χέρια από κούραση και πραγματικό κόπο και είδα ανοικτές καρδιές που παλεύουν για την επιβίωση και την πρόοδο! Αυτή είναι η θέση ενός σύγχρονου πολιτικού! Μέσα στην κοινωνία, στα πραγματικά προβλήματα και στην πραγματική ζωή!

Καλό Πάσχα με υγεία σε όλες και όλους!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή