ΔΤ: Βρήκε νερό (προ ιδιωτικοποίησης) από το Ποτάμι και έβαλε μπρος το «πλυντήριο» ο Μητσοτάκης. Το ερώτημα όμως είναι ένα: όσα πλυντήρια κι αν βάλεις, ξεπλένονται άραγε τα αίματα των Τεμπών;

Στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ο μοιραίος πρωταγωνιστής του κακού ριζικού της χώρας. Κυνικός, φοβικός, αγνώμων, ανασφαλής, επικίνδυνος. Μητσοτάκης πραγματικός.

Μετά από 4 χρόνια εξουσίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε σαν απλός παρατηρητής. Το χάσμα μεταξύ αλήθειας και ψέματος αγεφύρωτο. Τα δε χαμηλά ποσοστά θεαματικότητας της εκπομπής (κάτω από 10%), μαρτυρούν ότι δεν κάθισαν να χάσουν τον χρόνο τους στο στημένο επικοινωνιακό του πυροτέχνημα ούτε καν οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας από τη συνέντευξη, ο προσδιορισμός των εθνικών εκλογών τον Μάιο. Επιτέλους, ξέρουμε τον χρόνο του τέλους του.

«Μες στο σκοτάδι θα‘ρθουν πάλι, μακρινές μαρμαρυγές…»

Αντώνης Μαρκούλης

υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή