Κείμενο από μαθητές του 5ου ΓΕΛ Βέροιας: Ένα νέο έργο-στολίδι προστέθηκε στο σχολείο μας και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν. Έπειτα από πρόταση του γυμναστή κ. Πασχούλα, μία μαθήτρια της Α λυκείου, η Αναστασία Συμεωνίδου έκανε μία ευχάριστη επέμβαση στην όψη του γυμναστηρίου μας, με την βοήθεια του πατέρα της, ζωγραφίζοντας έναν παίκτη του μπάσκετ. Είναι προς τιμήν της το ότι αφιέρωσε τον χρόνο της ώστε να δώσει νέα πνοή στο σχολικό περιβάλλον.

Υπήρχε ήδη μία προεργασία στον χώρο, η οποία όμως ήταν ημιτελής και χρειαζόταν οπωσδήποτε περιποίηση. Η εργασία ολοκληρώθηκε στις 28/01/2023 και ο ενθουσιασμός όλων μας ήταν εμφανής. Ως μαθητές του σχολείου θεωρούμε ότι τέτοιες δράσεις δείχνουν διάθεση για βελτίωση και αποτελούν έναυσμα για περεταίρω καλλιτεχνικές δημιουργίες.

10/3/2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΕΡΕΖΑ

ΜΑΡΚΟΒΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή