Λίγο η ώρα, λίγο το επαυξημένο ενδιαφέρον του θέματος (βιολογικός), λίγο η ανάγκη να υπάρχει παρουσία και εξοικείωση με τα θέματα του Δήμου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 έμελλε να συγκεντρώσει όλους τους – μέχρι σήμερα – υποψηφίους Δημάρχους της Βέροιας!

Καταρχάς, ήταν παρών ο σημερινός Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για 3η φορά Κώστας Βοργιαζίδης. Επίσης, ήταν παρών ο επικεφαλής των “Συνδημοτών” Παύλος Παυλίδης, του οποίου η δήλωση υποψηφιότητας είναι ακόμα σε ισχύ, καθώς και ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Γιώργος Μελιόπουλος, που ενδέχεται να είναι και πάλι επικεφαλής ή, εναλλακτικά, ο έτερος δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ, Γιάννης Τσαναξίδης, ο οποίος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος. 

Στις θέσεις του… κοινού ήταν όμως και ακόμη δύο υποψήφιοι. Ο Μιχάλης Χαλκίδης (και  υποψήφιοι του συνδυασμού του Δ. Κούγκας, Λ. Τσαβδαρίδης, Γ. Σοφιανίδης, Μπ. Τσιφλίδης και Χρ. Γουναράς) και ο Θεόφιλος Κορωνάς (ακόμα δεν έχει ανακοινώσει υποψηφίους). 

Μάλιστα, σε μία κίνηση ευγενίας, ο Δήμαρχος καλωσόρισε στην αρχή της συνεδρίασης τον κ. Χαλκίδη και τους υποψηφίους του συνδυασμού του. Εκείνη την ώρα δεν είχε έρθει ακόμα ο κ. Κορωνάς, ωστόσο αργότερα ο κ. Βοργιαζίδης δεν επανήλθε στους… χαιρετισμούς (δεν ξέρουμε αν θα το έκανε αν ήταν άλλος βέβαια). 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή