Απολογισμό του κυβερνητικού έργου και της προσωπικής του δραστηριότητας ως βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ έκανε ο Τάσος Μπαρτζώκας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους από όλη την Ημαθία. 

Ο κ. Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση, για τις τομές που έκανε και την προοπτική για την επόμενη ημέρα, ενώ αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην Ημαθία, τα οποία “έτρεξε” και πίεσε να υλοποιηθούν ο Ημαθιώτης βουλευτής. Παράλληλα, κατέθεσε μια σειρά προτάσεων – παρεμβάσεων για την επόμενη τετραετία, καθώς πολλά πράγματα δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν λόγω των συνεχόμενων αρνητικών συγκυριών που έζησε η χώρα. 

Ακολούθησε μια πιο χαλαρή κουβέντα του βουλευτή με τους εκπροσώπους του Τύπου, κυρίως γύρω από τις προτάσεις του για την Τουριστική Ανάπτυξη του νομού, τις επικείμενες εκλογές κ.α. 

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του βουλευτή:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή