Μια…. αξημέρωτη παρέα έχει δημιουργηθεί εδώ και 2 χρόνια περίπου στο καφέ MacOza στη Βέροια, που βρίσκεται τις… βάρβαρες ώρες, από τις 6.30 έως τις 7.30 το πρωί! Την ώρα, δηλαδή, που μόλις αρχίζει να ξυπνά δειλά – δειλά έως την ώρα που αρχίζουν να κινούνται τα πρώτα αυτοκίνητα για τις πρωινές εργασίες! 

Η παρέα αυτή – ετερόκλητη σε κάθε τομέα – αποτελείται κατά βάση από τη Νίκη Καρατζιούλα, τον Στέργιο Ζυγουλιάνο, τον Γιούλη Κουτσιώφτη, τον Δημήτρη Κριαρά, τον Γιώργο Λελεκάκη, τον Τάκη Καπρίνη, τον Γιώργο Μανωλίδη και, φυσικά, τον “οικοδεσπότη” Βασίλη Τσιάρα.

Και επειδή κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να τηρεί και το… πρωτόκολλο, η εν λόγω κυρία και οι λοιποί κύριοι έκοψαν και… βασιλόπιτα το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά. 

Τυχερός της αξημέρωτης κοπής βασιλόπιτας ήταν ο Δημήτρης Κριαράς. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή