Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, τίμησε η Π.Ε. Ημαθίας. 

Το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022 τελέστηκε Θ. Λειτουργία και Δοξολογία στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ενώ στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλ. Ωρολογίου στη Βέροια. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης στο μήνυμά του για την Ημέρα δήλωσε:

“Τιμήσαμε κι εφέτος τον Εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου, της Παναγίας μας, της Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων. Μαζί της τιμήσαμε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Δυνάμεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Χρόνια πολλά στους ακοίμητους και ατρόμητους φύλακες της Πατρίδας μας, τις γυναίκες και τους άνδρες που ένδοξα τιμούν τη σημαία, τους προγόνους και την ιστορία της Χωράς μας. Είμαστε ευγνώμονες για το εθνικό έργο που επιτελείτε. Σας τιμούμε και σας ευχαριστούμε”.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή