Αρχική Ροή Ειδήσεων Διακοπή νερού στο Μακροχώρι την Τετάρτη (28/9)

Διακοπή νερού στο Μακροχώρι την Τετάρτη (28/9)

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 θα γίνει ολιγόωρη διακοπή νερού από την ώρα 09:00 έως 14:30, στην αριστερή μεριά (με κατεύθυνση Βέροια προς Μακροχώρι) της  Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας, λόγω νέων συνδέσεων και ακύρωση του παλαιού δικτύου ύδρευσης.  

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση. 

Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης θα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.  

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή