Δ.Τ.: Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας αποχαιρετά το καλοκαίρι και ξεκινάει τη νέα σχολική χρονιά με μια συναυλία ρέτρο ελληνικής μουσικής με τις αδερφές Νίκη και Νεφέλη Μπραβάκη. 

Η international ορχήστρα με μουσικούς από τη Βέροια αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης, σε συνδυασμό με τις πολυφωνικές ενορχηστρώσεις της Νίκης Μπραβάκη και τις φωνές των μελών του Filippos Glee, θα μας ταξιδέψει από μουσική του ελληνικού κινηματογράφου ως το νέο κύμα και τις μελωδίες του Αττίκ και της Δανάης. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 21:00 στο θεατράκι του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Συμμετέχουν: Φωτεινή Γεωργουδάκη, Εύα Καζεπίδου, Ντίνα Καραγεωργίου, Ελένη Κουκουτέγου, Νίνα Μελιδάκου, Ελισάβετ Μουρατίδου, Σταμάτης Παπαδόπουλος, Τρύφωνας Παρπούλας, Κατερίνα Πετρίδου, Μιχάλης Ρίζος, Ελένη Σακαλή, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, David Heim, Anna Hill.

Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας ιδρύθηκε το 1989 από την Εύα Ιεροπούλου και Κώστα Μπραβάκη και συνεχίζει 33 χρόνια τώρα να αποτελεί πηγή δημιουργίας και κέντρο πολιτισμού στην πόλη. 

Αυτή η συναυλία σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων και σεμιναρίων του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας για τη νέα σχολική χρονιά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή