Αρχική Ροή Ειδήσεων Επίσκεψη του Διευθυντή της Αστυνομίας Ημαθίας κ. Γεωργίου Αδαμίδη στον Μητροπολίτη Βέροιας

Επίσκεψη του Διευθυντή της Αστυνομίας Ημαθίας κ. Γεωργίου Αδαμίδη στον Μητροπολίτη Βέροιας

Την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Αδαμίδη.

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε τον Ταξίαρχο και δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων των ΚΗ΄ Παυλείων, ενώ ακολούθησε γόνιμη συζήτηση. 

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Αδαμίδης, ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Βέροιας και του προσέφερε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.), το σύγγραμμα του Καθηγητή κ. Θανάση Χρήστου με την ευκαιρία της επετείου των διακοσίων χρόνων από την έναρξη του ηρωικού αγώνα του 1821.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή