Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης (17/5/2022) στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας (οδός Πρ. Ηλία), καθώς σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα ακούστηκε έντονος θόρυβος (σαν μικρή έκρηξη), σύμφωνα με τις πληροφορίες σε κλιματιστικό, και γέμισε πυκνούς καπνούς. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα και επενέβησαν για να εντοπίσουν την πηγή του καπνού και να διασφαλίσουν την μη πρόκληση πυρκαγιάς και επέκτασής της. 

Στο σημείο επίσης έσπευσαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να συνδράμουν στην απομάκρυνση του κόσμου και την ασφαλή περίμετρο, καθώς και αστυνομικοί του Α.Τ. Βέροιας για την καταγραφή του συμβάντος. 

Πάντως, όπως όλα δείχνουν δεν υπήρξε ενεργή φλόγα στο κατάστημα και δεν απειλήθηκε ούτε η ζωή κάποιου, ούτε οι γύρω οικοδομές και καταστήματα. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή