Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαΐου 2022 το “δεύτερο ημίχρονο” ανάμεσα στη Λιβαδειά και την Βέροια για τον δεύτερο γύρο μπαράζ ανόδου στην Σούπερ Λιγκ 1. 

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε  στο 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γκάμπριελ στις καθυστερήσεις με σουτ. Έτσι το τρόπαιο πηγαίνει και επίσημα στην ομάδα της Λιβαδειάς η οποία ανεβαίνει απευθείας στην Σούπερ Λίγκ. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ημαθίας είχε καλές στιγμές οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή δημιουργήθηκε με τον αρχηγό της Βέροιας Μαραγκό με κεφαλιά η οποία καταλήγει τελικά άουτ.  Οι Βεροιώτες συνεχίζουν την προσπάθεια με τον Γιακουμάκη στο 9 ‘ του οποίου η μπάλα καταλήγει στο αντίπαλο οριζόντιο δοκάρι , στο 10’ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε σουτ το οποίο και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Μάρκοβιτς. 

Η προσπάθεια  για την Βέροια να απαντήσει δυνατά έρχεται στο 27’ όταν ο Οικονόμου εκτελεί σουτ που καταλήγει τελικά στο οριζόντιο δοκάρι και στο 29’ όταν πάλι ο Οικονόμου κάνει σουτ το οποίο είναι άστοχο. 

Από την άλλη πλευρά η πρώτη προσπάθεια για τον Λεβαδειακό έρχεται στο 29’ με τον Χάμουντ να εκτελεί χωρίς επιτυχία.  Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης τελειώνει με τον Μεχία στο 38’ να κάνει εκτέλεση σουτ το οποίο και περνάει έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την « Βασίλισσα» να είναι πιο απειλητική όταν στο 58’ ο Πασάς έκανε κεφαλιά που ήταν όμως άστοχη. 

Ο αγώνας στιγματίστηκε από επεισόδια που λίγο έλειψε να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, όταν μετά το γκολ του Λεβαδειακού μπήκαν φίλαθλοι της ομάδας για να πανηγυρίσουν το γκολ και σημειώθηκαν επεισόδια, κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ο παίκτης της Βέροιας Πεταυράκης, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο. 

Η Βέροια τώρα έχει μια τελευταία ευκαιρία να έχει και εκείνη μια θέση στην μεγάλη κατηγορία πάλι σε μπαράζ αυτή την φορά με την προτελευταία ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1, την Λαμία.

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή