Δελτίο Τύπου από Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βέροιας: Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον ΟΑΜΘ τουρνουά ομάδων Μπριτζ στη μνήμη του Τζούντη Λεβή που εκτός από πρωταθλητής, ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος.

Η ΣΛΕΜΒ συμμετείχε με 3 ομάδες, μία για κάθε κατηγορία.

Στην κατηγορία 1-9 η ομάδα που αποτελούνταν από τους Χατζηλάμπρου Κατερίνα, Κούγκα Έφη, Κοντού Χαρά και Γαλιάτσο Γιάννη με την άψογη συνεργασία των μελών της κατέκτησε την 1η θέση. Την απονομή των κυπέλλων έκαναν οι γιοι του Τζούντη Λεβή, Ιάκωβος και Στρατής παρουσία της συζύγου του Ελένης.

Στην κατηγορία Open οι έμπειροι αθλητές του ομίλου μας, Τριανταφυλλίδης Νίκος, Κούγκας Μέρκος, Καλόγηρος Γιώργος και Αγγελής Βασίλης με την εξαιρετική τους εμφάνιση κατέκτησαν την 4η θέση.

Επίσης, στην 4η θέση της κατηγορίας 1-6 βρέθηκαν οι πολλά υποσχόμενοι νέοι αθλητές του ομίλου Παπαρουσόπουλος Γιώργος, Ντόκαλου Αθηνά, Νικολαΐδου Χρύσα, Μαυρομάτης Κυριάκος και Ζευγαρόπουλος Λάζαρος.

Τα μαθήματα για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 694 546 5706.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή