Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 στις Π.Ε. Θεσσαλονίκης και Πιερία,  ηλικίας 83 και 82 ετών αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής, από θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σταυρού Θεσσαλονίκης, ένας 83χρονος, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Κυριακής (25/7/2021), από τη θαλάσσια περιοχή του Βαρικού Πιερίας ένας 82χρονος, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ένας 46χρονος αλλοδαπός τουρίστας, στην προσπάθειά του να κάνει βουτιά από βράχο στην περιοχή Γκιόλα της Θάσου το απόγευμα του Σαββάτου (24/7), χτύπησε στον πυθμένα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή