Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσου Μπαρτζώκα: Στη Βουλή φέρνει το αίτημα του Επιμελητηρίου Ημαθίας για αποζημιώσεις στους εμπορικούς κλάδους που αναπτύσσουν δραστηριότητες που σχετίζονται με την αγροτική δραστηριότητα ο Τάσος Μπαρτζώκας, με αναφορά του που κοινοποιεί σε όλα τα συναρμόδια Υπουργεία.

Όπως έχει πολλές φορές επισημάνει ο βουλευτής, δεν είναι μόνο το αγροτικό εισόδημα που επλήγη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν την περασμένο άνοιξη στο Νομό, αλλά και όλες οι συναφείς εμπορικές δραστηριότητες που βρίσκονται σε αλληλεξάρτηση με τον αγροτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, συνεταιριστικά σχήματα και ιδιώτες που απασχολούνται με την πώληση και επεξεργασία πυρηνοκάρπων, όπως επίσης και ο τομέας των μεταφορών, της επεξεργασίας των υποπροϊόντων τους, της συσκευασίας κ.ο.κ, αντιμετωπίζουν ουσιαστική συρρίκνωση του εισοδήματος τους, αγωνιώντας για το επερχόμενο μέλλον.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας προτείνει την υιοθέτηση μέτρων-προτάσεων, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί σε προηγούμενες παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου, τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, συντασσόμενος στο πλευρό όλων των επαγγελματιών.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή