Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας για την Εργατική Πρωτομαγιά στη Βέροια, το πρωί της Πέμπτης 6 Μαΐου 2021, στην πλ. Δημαρχείου της Βέροιας. 

Στη συγκέντρωση της ΕΛΜΕ έδωσαν το “παρών” και άλλοι φορείς και χαιρέτισαν οι εκπρόσωποί τους, όπως ο σύλλογος εργαζομένων Δήμων Ν. Ημαθίας, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας, η Τ.Ο. Μ-Λ ΚΚΕ Ημαθίας. Συγκεκριμένα, χαιρετισμό απηύθυνε και η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Σάκης Χειμώνας εκ μέρους των εργαζομένων στους Δήμους της Ημαθίας, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας και ο Γιάννης Μελιόπουλος ως εκπρόσωπος του Μ-Λ ΚΚΕ Ημαθίας, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Στέλλα Τσούλιου (ο πρόεδρος Αλέκος Μόσχος απουσίαζε διότι τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα). Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ταμίας του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ημαθίας, Χαρά Αξούριστου.

Μετά τους χαιρετισμούς και την ομιλία ακολουθήσε πορεία στους δρόμους της πόλης, ενώ κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης πέρασε από το σημείο και η πορεία του ΠΑΜΕ, η οποία χαιρετίστηκε από την κ. Τσούλιου, εκ μέρους όλων των παριστάμενων. 

 

Η Χαρά Αξούριστου (ΕΛΜΕ, συντονίστρια εκδήλωσης)

Η βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) Φρόσω Καρασαρλίδου

Ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Κώστας Καλδάρας

Ο Γιάννης Μελιόπουλος (εκπρόσωπος Μ-Λ ΚΚΕ)

Η αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας, Στέλλα Τσούλιου

Η διερχόμενη πορεία του ΠΑΜΕ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή