Ακούστε στην εκπομπή «Λαϊκα και Αιρετικά» της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου 2020, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

– Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δ. Βέροιας Κώστας Παλουκίδης μιλά (μέσω skype) για το αίτημα μηχανικών και πολιτών για παράταση στην υποβολή ενστάσεων για το Κτηματολόγιο, για το θέμα του «εξ-οικονομώ» που δεν πρέπει να ανοίξει αυτή την περίοδο, για θέματα πολεοδομίας και για το πώς πορεύεται ο Δήμος τον καιρό της καραντίνας.

– Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης το πρωί της Κυριακής (15/11), μετά από σύντομη νοσηλεία του στο Νοσ. Παπαγεωργίου, έπειτα από επιπλοκές από κορωνοϊό. Σε στενό κύκλο έγινε η κηδεία του την Δευτέρα στον Λαγκαδά.

– Οι φήμες, τα δημοσιεύματα και η διάψευση της Μητρόπολης Βεροίας για την υγεία του Μητροπολίτη Παντελεήμονα.

– Τροχαίο ατύχημα στην άδεια Βέροια το βράδυ της Κυριακής (15/11). Αυτοκίνητο έπεσε σε μηχανάκι στην διασταύρωση των οδών Μητροπόλεως, Βενιζέλου και Εληάς.

– Περίεργο «παιχνίδι» με κορδέλες σήμανσης στο Μακροχώρι. Άγνωστοι έβαλαν καθέτως του κεντρικού δρόμου τέτοιες κορδέλες και ασθενοφόρο σταμάτησε απότομα κατά τη διάρκεια διακομιδής, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς ήταν. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά οι ανόητοι φαρσέρ δεν εντοπίστηκαν

– Από την Τετάρτη τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή