Αρχική Ροή Ειδήσεων Κάθε γενικόλογο επιχείρημα πλήττει τον κλάδο και τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν...

Κάθε γενικόλογο επιχείρημα πλήττει τον κλάδο και τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτόν


ΔΤ από Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Βέροιας: Με τα λύπη μας παρακολουθούμε οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης τις δηλώσεις του – κατά τα άλλα εξαιρετικά συμπαθούς – επικεφαλής λοιμωξιολόγου, κ. Σωτήρη Τσιόδρα που εμμέσως πλην σαφώς στοχοποιεί τις επισκέψεις σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ ως επικίνδυνες για τη μετάδοση του κορονοϊού, αναφέροντας δημόσια ότι “έχει να επισκεφθεί καφέ ή εστιατόριο από τον περασμένο Φεβρουάριο”.

Σε ανάλογο πνεύμα και η αναφορά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκου Χαρδαλιά ο οποίος βάζει στο ίδιο “τσουβάλι” ευσυνείδητους και ασυνείδητους επαγγελματίες με τους τελευταίους να συνιστούν μια απειροελάχιστη μειοψηφία. 

Οι ιδιοκτήτες της εστίασης και καταστηματάρχες είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν ότι τηρούν στο ακέραιο στην συντριπτική τους πλειονότητα τα μέτρα Υγιεινής, έχοντας επενδύσει σημαντικά κονδύλια για την προστασία των πελατών τους και συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της Πολιτείας για την τήρηση των νέων ωραρίων και των αποστάσεων. Κάθε γενικόλογο και ατεκμηρίωτο επιχείρημα προς την αντίθετη κατεύθυνση πλήττει τόσο τον κλάδο όσο και τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτόν.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή