Στη συνάντηση των αγροτών του Ενιαίου Συλλόγου Νάουσας στον Στενήμαχο παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Αφουγκραζόμενος την οργή μερίδας αγροτών για την κατάσταση που οδηγούν τον κλάδο το νέο Ασφαλιστικό και το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο, πρότεινε με παρέμβασή του οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν σε καμία περίπτωση να μην πληγώσουν τους υπόλοιπους κλάδους που έχουν αντιστοίχως τα δικά τους προβλήματα και δεν πρέπει να ενταθούν με κλείσιμο δρόμων κ.λπ. Στο πνεύμα αυτό ο Δήμαρχος πρότεινε την ενημέρωση όλων των φορέων του Δήμου για την κατάσταση στον αγροτικό τομέα, δεσμευόμενος ότι και ο ίδιος αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης συναδέλφων του Δημάρχων, κυρίως αγροτικών Δήμων, που θα κινητοποιήσουν και την ΚΕΔΕ υπέρ των αιτημάτων των αγροτών.

Για τον σκοπό της στήριξης του αγροτικού κινήματος ο Δήμαρχος Νάουσας θα συγκαλέσει σύσκεψη εντός της εβδομάδας παρουσία όλων των φορέων του Δήμου, ώστε να υπάρξει πληρέστερη ενημέρωση και αλληλοϋποστήριξη στις κινητοποιήσεις που όπως όλα δείχνουν είναι μπροστά μας.