Περιοδεία στο νομό Ημαθίας έκαναν χθες στελέχη του Ποταμιού.  Η περιοδεία ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης με επίσκεψη στην Κουλούρα Ημαθίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αγρότες και ομάδες παραγωγών. Εκεί είχαν την ευκαιρία να θέσουν στους υποψηφίους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με θέματα όπως η φορολογία, το ασφαλιστικό και η απασχόληση αλλά και να ενημερωθούν για τις συγκεκριμένες προτάσεις του Ποταμιού για την αγροτική ανάπτυξη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Ημαθίας όπου και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ουσουλτζόγλου για τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του νομού ενώ στη συνέχεια, έκαναν βόλτα στην τοπική αγορά της Βέροιας.Στις 12.30 ακολούθησε συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στην Ημαθία και συζήτηση με εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Τέλος, το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου περιηγήθηκαν στην πόλη της Νάουσσας και συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες.
Το κλιμάκιο του Ποταμιού αποτελούνταν από την Κατερίνα Μάρκου, πρώην βουλευτή και υποψήφια στη Β’ Θεσσαλονίκης, τη Νιόβη Παυλίδου, υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης και τους υποψηφίους του Ποταμιού στην Ημαθία, Σωτήρη Κουπίδη, Ίλια Ιωσηφίδου – Αποστόλου, Αφροδίτη Σπανίδου, Ιωάννη Μοσχόπουλο, Θωμά Λιόλιο και Τάσο Τόλιο μαζί με την στήριξη των τοπικών εθελοντών.