Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας, με αφορμή την παγκόσμια γιορτή της Μητέρας, πραγματοποίησε εκδήλωση λόγου με την συνοδεία υπέροχων μελωδιών σήμερα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας.

Ήταν μια εκδήλωση ύμνος στη μητέρα, σε όλες τις εκφάνσεις της και κατ΄ επέκταση στην μητρότητα. Ο τίτλος της σημερινής εκδήλωσης ήταν “Μητέρα κι αδελφή, δωσ’ μου μια ελπίδα, δωσ’ μου μιαν ευχή!” και αποτελεί τον τίτλο του τραγουδιού που έχει ερμηνεύσει η Μαρία Φαραντούρη σε στίχους και μουσική του Μ.Χατζηδάκι.

“Μητέρα κι αδερφή
δωσ’ μου μια ελπίδα, δωσ’ μου μιαν ευχή
η αγάπη ν’ απλωθεί
παντοτινή στη γη σαν προσευχή”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις η “Σχολική Χορωδία Βέροιας” της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας και η Χορωδία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας “ΑΙΓΕΣ”.

Να σημειωθεί ότι τον χώρο τον παραχώρησε με χαρά ο Μητροπολίτης Βεροίας.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν για την επιμέλεια και τη διεύθυνση της εκδήλωσης στην Ελένη Αναγνώστου, την μοναδική Βεροιώτισσα σοπράνο που κάθε φορά ξεχωρίζει για την άψογη επιμέλεια και διεύθυνση των μουσικών εκδηλώσεων στις οποίες λαμβάνει μέρος!